Media

Εκατομμυριούχος: H επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Gossip-tv Team

Έχοντας, ήδη, διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στον ΑΝΤ1, το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου, επέστρεψε για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα, συναρπαστικές στιγμές και χιλιάδες ευρώ.  

Μετά από εντατική… προπόνηση, το πιο δυνατό τηλεπαιχνίδι γνώσεων επέστρψε μαζί με το Μουντιάλ, για να βάλει και πάλι γκολ στα δίχτυα της τηλεθέασης και της ψυχαγωγίας.

«Εδώ είμαστε καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι σε έναν ακόμη Εκατομμυριούχο. Ελπίζω να είστε καλά. Για να δούμε τι θα συμβεί σήμερα. Κάθε φορά κι ένας καινούριος παίκτης ή παίκτρια. Όνειρα, φιλοδοξίες, διαθέσεις και στόχοι γιατί κάθε φορά ένας καινούριος στόχος έχει να κάνει με το πρώτο, το δεύτερο μαξιλαράκι. Το τρίτο είναι οι 100.000 ευρώ.

Εύχομαι να δοθούν πολύ γρήγορα για να ζήσουμε αυτήν τη μαγική στιγμή. Κοντεύουμε, κοντεύουμε, κοντεύουμε και κάπου κοντά είμαστε. Ας ελπίζω πως πολύ σύντομα θα βρεθεί όχι μόνο ένας, αλλά και δύο και τρεις και δέκα παίκτες» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την έναρξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved