Media

Χάρης Ακριτίδης: Του έκαναν δώρο μαγιό για την βάπτισή του- Νονός του ο Σταμάτης Γονίδης!

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην εκπομπή "Breakfast @Star" παραχώρησε ο τραγουδιστής Χάρης Ακριτίδης, με την δημοσιογράφο να του κάνει δώρο ένα μαγιό, για να το φορέσει στην βάπτισή του, που θα πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές, όπως και ο ίδιος αποκάλυψε. 

Ο τραγουδιστής πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα βαπτιστεί και πάλι και μάλιστα νονός του θα είναι ο αγαπημένος σε όλους μας τραγουδιστής της λαϊκής μουσικής σκηνής, Σταμάτης Γονίδης.

Ο Χάρης Ακριτίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου "Breakfast @Star" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την επερχόμενη βαπτισή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές μάλλον στην Αγία Μαρίνα Λαγονησίου. Η δημοσιογράφος μάλιστα του έκανε δώρο και ένα μαγιό, ώστε να το φορέσει στην βάπτισή του!

Ο Χάρης Ακριτίδης είπε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο της εκπομπής: «Γεννήθηκα εξήμιση μηνών και για να μην πεθάνω χωρίς όνομα μου έκαναν αεροβάπτισμα. Δεν έγινε κανονική βάπτιση, πρέπει να γίνει ολοκληρωμένη. Θα είναι ευλογία. Σκεφτόμαστε να κάνουμε τη βάφτιση στην Αγία Μαρίνα Λαγονησίου μετά τις γιορτές. Νονός μου θα είναι ο Σταμάτης Γονίδης. Είναι αδερφικός φίλος πλέον και περνάμε πλέον πολύ χρόνο μαζί καθημερινά και ασχολούμαστε και με την θρησκεία. Ο Σταμάτης πιστεύει πάρα πολύ και ψάχνει διαρκώς τα πράγματα. Θα είναι με τα αγαπης».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved