Media

Αποκαλυπτική η Τσάβαλου: «Έχω περάσει κατάθλιψη αλλά όχι βαριάς μορφής. Δεν είχα πάρει φάρμακα»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Τσάβαλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, κάνοντας λόγο για το παρελθόν της, που είχε περάσει κατάθλιψη, ενώ δεν δίστασε να πει και για κακοποιητικές συμπεριφορές που είχε βιώσει. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, που την έχουν ξεχωρίσει για τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Κατερίνα Τσάβαλου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πώς στο παρελθόν είχε περάσει μια ελαφριά κατάθλιψη, ενώ αργότερα πάθαινε και κρίσεις πανικού. Τέλος, έκανε λόγο και για σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί σε μικρότερη ηλικία, όταν κάποιος πήγε να την φιλήσει σε audition.

«Έχω περάσει κατάθλιψη αλλά όχι βαριάς μορφής. Δεν πήρα δηλαδή φάρμακα, έκανα ψυχοθεραπεία και το πέρασα έτσι. Νομίζω ότι όλοι έχουμε περάσει... Την ψυχοθεραπεία την ξεκίνησα για τις κρίσεις πανικού και άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Τότε έπαιζα κάπου και δεχόμουν μια άσχημη συμπεριφορά – όχι μόνο εγώ, όλος ο θίασος – από έναν συνάδελφο πάνω στη σκηνή. Τελικά συνειδητοποίησα ότι αυτές τις κρίσεις πανικού τις πάθαινα από πολύ μικρή αλλά τις βάφτιζα αλλιώς».

«Σκέφτηκα τότε να σηκωθώ να φύγω από τη δουλειά αλλά δεν ήθελα να πακετώσω και τον κόσμο. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο από τότε και ούτε πρόκειται. Όταν τελείωσε η παράσταση, του είπα ότι όπου βρεθώ και όπου σταθώ θα λέω για εκείνον. Είμαι και η μοναδική που πήρα όλα μου τα χρήματα από εκείνη τη δουλειά» ανέφερε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Τσάβαλου με τον Δημήτρη Μακαλιά να σχολιάζει

«Εγώ το έχω βιώσει σαν θεατής αυτό το πράγμα με αυτόν τον άνθρωπο. Να βλέπω τι συμβαίνει στη σκηνή και να νιώθω εγώ αμήχανα.. Έκανε bullying και στο κοινό».

«Στα 20 μου είχε προσπαθήσει κάποιος να με φιλήσει σε audition μέσα στο θέατρο. Ήμασταν μόνοι μας. Είχα πάει με φόρμες τότε.. Αλλά τότε αντέδρασα, έφυγα αμέσως… Και από τότε δεν συνεργάστηκα ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο» είπε ακόμα η Κατερίνα Τσάβαλου και συμπλήρωσε,

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι όλοι αυτοί που έχουν ακουστεί ότι διέπραξαν όλα αυτά, είναι όλοι αμετανόητοι. Δεν έχει πει ένας μια συγγνώμη. Όλοι λένε ότι δεν έγινε τίποτα. Είναι όλοι οι άλλοι τρελοί. Δε ξέρω, εμένα με χαλάει αυτό. Και γίνονται και τόσα πράγματα που ειδικά σαν γονιός, δε μπορώ να τα διαχειριστώ».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved