Ουγγαρέζος: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τη Μενεγάκη: «Το πώς θα είμαι, το καθορίζουν άλλοι»
Media

Ουγγαρέζος: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τη Μενεγάκη: «Το πώς θα είμαι, το καθορίζουν άλλοι»

Open weekend: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open και φυσικά ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκαθάρισε τα πράγματα γιατί πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί τον τελευταίο καιρό.
«Η δουλειά μου είναι η ζωή μου, δηλαδή ζω μέσα από αυτό. Το καταλαβαίνω ότι ακούγεται λίγο θλιβερό, αλλά μέσα από αυτό αναζωογονούμαι και επειδή πραγματικά το αγαπώ, παίρνω ενέργεια και ισορροπώ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και συνέχισε: «Δεν θέλω καθόλου, όπως δεν μπήκα σε αυτή τη συζήτηση, δεν θα μπω τώρα και δεν θα μπω ποτέ. Είναι όλα καλά, αυτό μένει, αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας, όσοι ενδιαφέρεστε και σας ευχαριστώ πολύ. Κάνουμε συνέχεια πράγματα, το βλέπετε, η ενότητά μου, κάνουμε συνεντεύξεις.

Στην παρέα είμαστε με την καλύτερη των διαθέσεων. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να περάσει ο κόσμος που μας κάνει την τιμή και μας παρακολουθεί καλά. Θέλω να είμαι σε αυτήν τη παρέα, που συμφώνησα, που υπέγραψα και που θέλω πολύ να είμαι.

Τώρα, το πώς θα είμαι, το καθορίζουν άλλοι. Αυτό που εγώ οφείλω να κάνω είναι να είμαι όποτε με χρειαστούν stand by με τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτός είμαι. Δεν βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved