Media

J2US: Πανταζής- Δημητρίου συναντήθηκαν επί σκηνής και καταχειροκροτήθηκαν από τους τηλεθεατές!

Gossip-tv Team

J2US: Στο σημερινό live show (3-12) μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, με την Άντζελα Δημητρίου και τον Λευτέρη Πανταζή να συναντιούνται επί σκηνής και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Όλο εκπλήξεις κρύβονται στο αγαπημένο μουσικό σόου, με τον Νίκο Κοκλώνη να επιφυλάσσει ακόμα περισσότερα μέχρι και τον μεγάλο τελικό του J2US.

Σήμερα 3-12 λίγο μετά τις πρώτες εμφανίσεις όλων των ζευγαριών (μιας και από σήμερα κάθε ζευγάρι θα τραγουδάει κάθε εβδομάδα 2 φορές) ο Νίκος Κοκλώνης και οι υπόλοιποι κριτές του J2US υποδέχτηκαν τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή στη σκηνή του σόου, ο οποίος τους ξεσήκωσε όλους με την ερμηνεία του, μιας και αυτό ξέρει να κάνει και πολύ καλά. Ο τραγουδιστής είπε μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του και φυσικά θυμηθήκαμε γιατί τον αγαπάμε τόσο πολύ!

Λίγο αργότερα στη σκηνή του J2US εμφανίστηκε η μοναδική Άντζελα Δημητρίου, η οποία και χαιρέτησε αρχικά τον Λευτέρη Πανταζή, λέγοντάς του "Λευτέρη μου;". Εκείνος δείχνει εκστασιασμένος, μιας και είναι μεγάλος θαυμαστής της, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους ξεδίπλωσαν όλο τους το ταλέντο στο J2US.

Στο τέλος της εμφανισής τους, ο Νίκος Κοκλώνης είπε, θέλοντας να "πειράξει" τον Λευτέρη Πανταζή: "Πρόσφατα είπες σε μια συνέντευξή σου, ότι η Άντζελα είναι ο μεγαλύτερός σου έρωτας..."

Οι τηλεθεατές, που για ακόμα ένα Σάββατο έκαναν το hashtag του J2US πρώτο trend στο Twitter, δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν τους δυο καλλιτέχνες με την τεράστια πορεία στον χώρο της μουσικής!

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την κοινή τους εμφάνιση στο σόου

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved