Ποιος Παπαδόπουλος: Αυτή η ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά και το ανακοίνωσε!
Media

Ποιος Παπαδόπουλος: Αυτή η ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά και το ανακοίνωσε!

Ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram ότι εισβάλλει στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος!

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας μίας συνωνυμίας, όταν δύο μωρά μπερδεύτηκαν στο μαιευτήριο και μεγάλωσαν με τη λάθος οικογένεια.

Ύστερα από 16 χρόνια, το λάθος αποκαλύφθηκε κι έτσι οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι αναγκάστηκαν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους και εκεί ξεκινούν τα ευτράπελα των δύο οικογενειών σχετικά με τη συμβίωσή τους.

Στη σειρά λοιπόν μπαίνει η… Υρώ Λούπη η οποία δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με την Μαριάννα Τουμασάτου η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά και σχολίασε: «Μαριάννα Τουμασάτου!!! Συμμαθήτρια , φίλη ,αδελφή , κουμπάρα! Πολλά τα χρόνια, πολλή η αγάπη ! ♥️

#friends #girls #love #live #me #you #beautiful #instagood #instadaily #instalike #selfie #mylove @mariannatoumasatou #poiospapadopoulos @tanweer_productions @ant1tv»!

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η Υρώ Λούπη εισβάλλει στη σειρά και θα δούμε να συνδέεται με το παρελθόν του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved