Πέτρος Φιλιππίδης: «25 χρόνια η Εβελίνα Παπούλια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;»
Media

Πέτρος Φιλιππίδης: «25 χρόνια η Εβελίνα Παπούλια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;»

T-live: Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Alpha και σχολίασε την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως είπε ο ίδιος, «25 χρόνια η Εβελίνα Παπούλια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;».

«Η κ. Παπούλια αναφέρεται σε ένα περιστατικό το οποίο χρονολογεί το 1996, 1997, έρχεται και καταγγέλλει κάτι για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από 22, 23 χρόνια. Όταν τη ρωτήσαμε γιατί έκανε αυτή την αναφορά μετά από τόσα χρόνια, δεν μας έδωσε μια πειστική απάντηση. Απλώς μας είπε ότι ήρθε σε επαφή με την κα Παπαχαραλάμπους και έναν δικηγόρο που της είπε να πάει στο δικαστήριο.


Εγώ ρώτησα την κα Παπούλια, που σαν κυρία τη σέβομαι και σαν ηθοποιό επίσης, για στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την κατάθεσή της και μού απάντησε ότι το είπε στη μητέρα της. Υπήρχε κάποιος άλλος άνθρωπος που να ήταν μάρτυρας και να είδε ότι ο κ. Φιλιππίδης έδειξε τα γεννητικά του όργανα;

Τι ήθελε να ικανοποιήσει εκείνη την ώρα; Δεν το μοιραστήκατε αυτό το συμβάν που είναι σοκαριστικό; Όχι το είπε στην μητέρα της», είπε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος και συνέχισε:

«Είχα λογικά ερωτήματα γιατί να το κάνει αυτό ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν πήρα απάντηση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για βιασμό, εκεί πέρα δεν περιέγραψε καμία βία. 25 χρόνια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved