Καινούργιου: Της κόπηκε η ανάσα από τη συγκίνηση ακούγοντας τη μητέρα του πατέρα Αντωνίου
Media

Καινούργιου: Της κόπηκε η ανάσα από τη συγκίνηση ακούγοντας τη μητέρα του πατέρα Αντωνίου

To βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις της μητέρας,  του πατέρα Αντωνίου στον Alpha, προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Tlive», δήλωσε πως γνώριζε για την ύπαρξη θυρίδας στην τράπεζα καθώς και για το γεγονός πως είναι στο όνομά της.

Με συγκίνηση μιλώντας στη Ρένα Κουβελιώτη, στήριξε τον γιο της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σταυρώνουν το παιδάκι μου σαν στον Χριστό».

Οι δηλώσεις αυτές συγκίνησαν τόσο την Κατερίνα Καινούργιου, που δεν μπορούσε να μιλήσει.

«Εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ παρόλο που η Ρένα Κουβελιώτη, το χειρίστηκε πάρα πολύ ωραία. Δεν μπορώ να βλέπω μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία, σκεφτείτε λίγο πώς νιώθει… δεν μπορώ…», είπε με κομμένη την ανάσα.

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα», είπε η μητέρα του πατέρα Αντωνίου ενώ αναφερόμενη στον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της είπε: «Αυτά τα είχαμε πάει για τα παιδιά, ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου, το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved