Γιώργος Τσάκας: Ξέσπασε ο νικητής του Big Brother– «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου»
Media

Γιώργος Τσάκας: Ξέσπασε ο νικητής του Big Brother– «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ο γνωστός Τσάκας, νικητής του πρώτου κύκλου του Big Brother ξέσπασε κατά της δεύτερης συζύγου του!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη»!

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Τσάκας στην εφημερίδα Political και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα: «Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα – σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ – και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»!

Και σε άλλο σημείο υπογράμμισε:: «Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ».

Όσον αφορά τη νέα του σύντροφο, Μαρίνα Κοβουσιάδη, είπε «Αν δεν ήταν το Μαρινάκι, το γούρι μου, να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα που πρόβαλε απόσπασμα της συνέντευξης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved