Media

Κώστας Κόκλας: «Έχω κάνει δύο γάμους και 5 με 6 σχέσεις»

Gossip-tv Team

O Κώστας Κόκλας μίλησε στο πρωινό μας και τη Φαίη Σκορδά στην προσωπική του ζωή.

Αρχικά ο ηθοποιός τόνισε: «Τελειώνει ο έρωτας; Χαίρομαι όταν βλέπω μεγάλους ανθρώπους να ερωτεύονται και να το ζούνε! Είναι πηγή ενέργειας! Γενικά κάνουμε μία ζωή πολύ απαιτητική. Τα ωράρια είναι ατελείωτα. Δεν είναι εύκολο να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο»!

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει η συντροφικότητα. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις κι έχω αφιερώσει χρόνο στις γυναίκες που γνώρισα κι αγάπησα. Μου αρέσει να σχεδιάζουμε πράγματα μαζί. Το ήθελα στο πλαίσιο της συγκατοίκησης, κοινή ζωή και κανονικά στο σπίτι μαζί να τα μοιραζόμαστε όλα. Είναι κομμάτια της ζωής, τα οποία ολοκληρώνεις ενδεχομένως. Μπορεί να το έκανα αρκετά αυτό και τώρα η ζωή να έχει άλλες ανάγκες από εμένα. Να αφιερώσω πιο πολύ χρόνο στον Κώστα και στη δουλειά; Ενδεχομένως επειδή είμαι Δίδυμος με Δίδυμο κι είναι διάφορα κομμάτια. Άλλος στη δουλειά»!

Ο Κώστας Κόκλας ρωτήθηκε για το αν είναι σταθερός στις σχέσεις του και είπε: «Πάρα πολύ. Έχω κάνει δύο γάμους και 5, 6 σχέσεις. Γιατί το συζητάς τώρα; Έτσι καινούργια πράγματα να λέμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved