Media

Οι αιχμές του Σπύρου Μπιμπίλα για την προσέλευση του κόσμου στην πρεμιέρα του Κιμούλη

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σήμερα (9/12) μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες έξω από την παράσταση του Γιώργου Κιμούλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να διαδηλώσει κατά του ηθοποιού που το όνομά του βρέθηκε έντονα στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα και πρωταγωνίστησε στο ελληνικό #metoo. Όσοι βρέθηκαν εκεί μοίραζαν φυλλάδια και φώναζαν συνθήματα, καθώς, δεν θεώρησαν σωστό ο Γιώργος Κιμούλης να επιστρέψει στο θέατρο.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί βέβαια, ότι το θέατρο ήταν γεμάτο και μέσα από κόσμο που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση και να τιμήσει τον Γιώργο Κιμούλη και τους υπόλοιπους ηθοποιούς με την παρουσία του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε στην εκπομπή του Alpha«Είναι δικαίωμα του Γιώργου, που είναι συνάδελφός μας, να κάνει παραστάσεις. Τώρα το αν το θέατρο είναι γεμάτο με εισιτήρια ή με προσκλήσεις, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Επίσης δικαίωμα του καθενός είναι να διαμαρτύρεται, χωρίς προπηλακισμούς, χωρίς να εμποδίζει τον θεατή να μπει μέσα, γιατί μην ξεχνάτε έχουμε δει κάτι χριστιανούς να απαγορεύουν τον κόσμο να μπει μέσα».

Και πρόσθεσε:«Καλά κάνουν, θέατρο πάνε να δούνε και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν λίγα θέατρα. Ο κόσμος διψάει να δει θέατρο, έναν καλό ηθοποιό. Άσχετα αν αυτός ο ηθοποιός έχει στραφεί κατά του Σωματείου του, ζητώντας πάρα πολλά χρήματα και βάζοντάς μας σε μία δικαστική διαμάχη τεράστια. Με αποτέλεσμα να βγαίνουμε τώρα και να ζητάμε να δώσουν όλοι οι ηθοποιοί τον οβολό τους».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved