Media

Αποκαλυπτική η Παπουτσάκη: «Το διαζύγιο το έχω ξεπεράσει πλέον, ήταν κατασταλαγμένο μέσα μου»

Gossip-tv Team

H Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς έχει ξεπεράσει το διαζύγιό της, μιας και ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού.

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες του κοινού, που την έχουν λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει, ενώ πλέον ασχολείται και επαγγελματικά με την μουσική.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Open Weekend" και μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και μερικά πράγματα σχετικά με το διαζύγιό της, αλλά και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε, αφού πλέον το έχει ξεπεράσει αμέσως.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε χαρακτηριστικά: «Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε τέτοια, προσπάθησα να του εξηγήσω, να του δείξω την καλή πλευρά της hip-hop, δεν του άρεσε, ήθελα αυτά.

Μετά, σε κάποια φάση συνήλθε γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί και να συνειδητοποιεί ότι μάλλον είχε παρασυρθεί και σε κάποια φάση μου λέει, “μαμά, ντρέπομαι, πως το έκανα εγώ αυτό»

«Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει. Δε με ενόχλησε το πως μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις… Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved