Media

Χριστίνα Πολίτη: Απαντά για την ανάρτηση για τη συνεργασία της με Φερεντίνο και Χρηστίδου

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Πολίτη είπε στο Πρωινό μας για την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Αρχικά ανέφερε στο πρωινό μας: «Δεν σχολάζω τις αναρτήσεις μου στην τηλεόραση. Κάνω πολλές αναρτήσεις, γράφω ό,τι νιώθω και α γράψω και ένα βιβλίο που θα είναι γεμάτο αναρτήσεις. Βγήκε μια φωτογραφία παλιά και κάτι θυμήθηκα. Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Ντόρος γίνεται πια με τα πάντα ό,τι και να βγεις και να πεις. Εντωμεταξύ είναι όλοι ή συγκλονισμένοι ή σοκαρισμένοι ή απασφαλίζουν. Είναι αστείο αυτό που γίνεται πια. Είδα μια φωτογραφία με τον Γιάννη Λάτσιο, που τον εκτιμώ και θυμήθηκα ιστορίες και λέω έχουμε ζήσει πολλά χρόνια. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει αρκετές ζωές και έχει εμπειρίες. Στο τέλος συμφιλιώνεσαι με όλες τις εμπειρίες, με όλους τους ανθρώπους και καμιά φορά θυμάσαι κάτι. Αυτό είναι, δεν θέλω πικρίες»!

Και τόνισε: « Δε τα έχω με κανέναν. Είναι φίλοι και οι δυο (Χρηστίδου – Φερεντίνος). Ειδικά ο Φερεντίνος», απάντησε η Χριστίνα Πολίτη.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή Πρωινό μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved