Media

Χρήστος Λούλης για Maestro: «Άξιζε να πάει στο Netflix ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα»

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός ενώ δεν δίστασε να πει και την γνώμη του για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και Πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καριέρα του και πράγματα που έχει κάνει, ενώ είπε και την άποψή του για το Maestro, την τελευταία συγκλονιστική παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον οποιο και είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο Χρήστος Λούλης είπε χαρακτηριστικά: «Το Maestro άξιζε να είναι στο Netflix ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Μακάρι να γίνει το έναυσμα να γίνει κάτι και να ανοίξουν πόρτες και για άλλα πράγματα. Για να έχουμε, όμως, την ανάλογη συνέχεια θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ελληνικές ιδέες, μικρές και μαζεμένες σειρές. Όχι με 150 επεισόδια, ούτε καν 30. Να είναι μεταξύ 6 με 15 επεισόδια, κάπου εκεί, το οποίο αναγκαστικά για την ελληνική τηλεόραση δεν είναι ελκυστικό για τα κανάλια. Εάν δεν ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αυτό που φέρει το όνομά του δεν ξέρω εάν θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα καταφέρει»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved