Media

Survivor all star: Πρώην παίκτρια εισβάλλει στο ριάλιτι για χάρη του Μάριου Πρίαμου;

Gossip-tv Team

Ένα φλερτ υπάρχει στο survivor all star που δεν περίμενε κανείς και ο ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι ο... Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει έρθει πολύ κοντά με μια συμπαίκτριά του.

Χθες το Πρωινό αποκάλυψε: «Είναι δύο άνθρωποι που δεν είχαν κάποια σχέση, δεν συζητήθηκαν πουθενά ότι μπορεί να έχουν έρθει πιο κοντά, φέτος συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες αλλά τα μάτια των ανθρώπων που ήταν εκεί, είναι πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι το ένα μέλος του ζευγαριού που ήρθε πιο κοντά με μια κοπέλα. Αυτό που συνέβη είναι μια τρυφερή προσέγγιση προς συμπαίκτριά του στο Survivor All Star, τονίζω όχι στην ομάδα, το αφήνω με ένα ερωτηματικό.

Είναι ένας πολύ μικρός χώρος που συναντιούνται όλοι οι παίκτες μαζί πριν μπουν στο συμβούλιο κι εκεί συναντιούνται πάλι όλοι μαζί μόλις βγαίνουν από το συμβούλιο. Εκεί συνέβη μια τρυφερή κίνηση. Επειδή αν είναι σε διαφορετικές ομάδες δεν θα το δούμε στα πλάνα, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα αποκαλύψω την κοπέλα. Δεν θα το πούμε μέχρι να το δούμε ή να αποκαλύψει κάποιος συμπαίκτης τους»!

Σήμερα, 11 Ιανουαρίου, όπως έγινε γνωστό, μετά την αποκάλυψη του φλερτ, η πρώην παίκτρια του survivor, Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να μάθει πληροφορίες και όπως λέγεται ετοιμάζεται να μπει μέσα.

Μάλιστα έγινε γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα η Ελευθερία και ο Μάριος είχαν έρθει πολύ κοντά...

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε την εξέλιξη...

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved