Media

Παπαγεωργίου: Το My Style Rocks και η αποκάλυψη για τα προσωπικά της: «Βιώνω αυτό που λέμε love»

Gossip-tv Team

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος, μετά την παρουσίαση του Love Island, είναι κριτής στο My Style Rocks

Η ίδια μίλησε για τον νέο τηλεοπτικό της ρόλο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αντικειμενικά είναι πιο σύντομο το My Style Rocks. Έχει διαφορετική σύνθεση, λιγότερα κορίτσια και πλέον είναι πιο μαζεμένο γενικά. Και από τα κόνσεπτ και από τα styling που θα δούμε.

Μία φορά την εβδομάδα έχουμε ένα task που είναι θέμα και ένα Gala. Είναι κάπως All Star φέτος, είναι πολύ έτοιμες και έχουν έντονες προσωπικότητες. Η εικόνα μου στη θέση του κριτή έχει ξαναπεράσει στον κόσμο, δεν είναι διαφορετική.

Η θέση μου είναι πολύ συγκεκριμένη και καλούμαι να κρίνω εάν μου αρέσει ένα λουκ ή όχι. Καμιά φορά τα κορίτσια μπερδεύονται και αλλάζει η συζήτηση και πρέπει να βάλεις τα όριά σου».

Όταν ρωτήθηκε για τα πιθανά unfollow που έχει κάνει ή έχει δεχτεί από κάποιον στο Instagram, η Ηλιάνα είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις unfollow και να το μαθαίνει όλος ο κόσμος αλλά μπορείς να κάνεις κάποιον που σε ενοχλεί, mute, κάτι που δεν φαίνεται στο προφίλ του καθενός, με τον Νίκο Μουτσινά να σημειώνει «Άρα mute η Καγιά, κατάλαβα». Εκείνη πάντως δεν αντέδρασε αλλά χαμογέλασε.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχτηκε: «Είμαι σε μία πολύ ωραία φάση της ζωής μου. Βιώνω αυτό που λέμε love».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved