Μαρία Αντωνά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor All Star
Media

Μαρία Αντωνά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor All Star

 

Η Μαρία Αντωνά σχολίασε όσα έγιναν στο Survivor All Star μεταξύ Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, αποκάλυψε γιατί ο Άρης Σοϊλέδης, ένας εκ των δυνατών παικτών δεν βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης!

Η Μαρία Αντωνά για το τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα καλύβα, είπε: «Προσωπικά αισθάνθηκα πολύ άβολα με όλο αυτό και με το πλάνο που είδα και με το πώς εκτέθηκαν τα παιδιά και το πως αισθάνθηκαν τα παιδιά που είναι έξω. Το ξέρεις ότι ο Μπο είναι φίλος μου, μίλησα μαζί του κι έχει στεναχωρηθεί πολύ. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα ήθελε να εκτεθεί πανελληνίως. Θεωρώ ότι είναι πολύ οριακό για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία».

Για τις φήμες που θέλουν ζευγάρι τον Μάριο Πρίαμο ζευγάρι με την Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαρία τόνισε: «Αυτά είναι πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και από τη στιγμή που δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε από τον Μάριο, ούτε από την Ελευθερία, σίγουρα είναι κάτι που δεν μπορώ να πω εγώ. Σέβομαι και τα δύο παιδιά».

Όσον αφορά για την αποχώρησης της Βρισηίδας Ανδριώτου, τόνισε «Και η Βρισιήδα όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι έλεγε πράγματα για τον Άρη που και ο Άρης δεν τα ήξερε και δεν μπορούσε να απαντήσει, χωρίς να υπολογίζει το πώς μπορεί να αισθάνομαι εγώ. Και από τον Σπύρο το έχουμε δει αυτό. Δεν νομίζω ότι υπολόγισαν την προσωπική ζωή κάποιου παίκτη. Οπότε δεν ξέρω αν σε αυτή τη ζωή κάποια πράγματα είναι κάρμα».

Τελικά γιατί ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι στο survivor all star;

Η Μαρία Αντωνά τόνισε «Σε αυτό μπορεί να απαντήσει μόνο η παραγωγή. Δεν ξέρω αν είναι αδικία ή δίκαιο και τι ακριβώς είναι. Σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στο Survivor All Star, γιατί μιλάμε για τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς. Δεν στεναχωριέται που δεν είναι εκεί, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με την παραγωγή. Θεωρούν ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στον Άρη και την παραγωγή. Δεν έχει συμβεί τίποτα».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved