Media

Καστάνη για Χαϊκάλη: «Διαφωνούσα μαζί του σε πολλά πράγματα, αλλά είναι σπουδαίος ηθοποιός»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για τον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίο και είχαν συνεργαστεί παλαιότερα στον χώρο της υποκριτικής. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Εξ αρχής αναφέρθηκε αναλυτικά στην κωμική σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή", απαντώντας πώς σε ενδεχόμενο ενός remake, θα ήθελε να δει κάποια άλλη ηθοποιό να παίζει τον ρόλο της, κυρίως λόγω ηλικίας.

Επιπρόσθετα, μίλησε για τον Παύλο Χαϊκάλη και την απομάκρυνσή από τον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής μετά τις καταγγελίες σε βάρος του, ενώ σε εκείνο το σημείο, έκανε λόγο για έναν εξαιρετικό ηθοποιό και συνάμα σπουδαίο...

«Ο Παύλος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός πρώτα απ’ όλα, πάρα πολύ ταλαντούχος. Αυτό δεν αλλάζει. Έχω παίξει μαζί του και αυτό δεν αλλάζει. Άκουσα ότι τώρα ασχολείται με την αστρολογία, πάντα ασχολιόταν... Για τον Παύλο συγκεκριμένα πιστεύω ότι λείπει από το θέατρο και από τον χώρο της υποκριτικής γενικότερα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό το θέμα. Εγώ διαφωνούσα με άλλα πράγματα στον Παύλο, στο ότι ας πούμε ασχολήθηκε με την πολιτική. Νομίζω ότι δεν το χρειαζόταν, τόσο σπουδαίος ηθοποιός»

Όσον αφορά στο αν έχει επικοινωνήσει με τον Παύλο Χαϊκάλη, η ίδια απαντά: «Ομολογώ πως όχι, δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο. Είμαι έτσι σαν άνθρωπος, όχι για κάποιον άλλο λόγο. Δεν διατηρώ πάρα πολύ τις επαφές με τους συναδέλφους αφού τελειώσουν οι δουλειές. Εγώ είμαι μόνη μου, είμαι του σπιτιού πάρα πολύ, δεν πολυβγαίνω με τους ηθοποιούς, γιατί δεν βρισκόμουν συνέχεια σε πηγαδάκια, σε παρέες με πηγαδάκια και κουτσομπολιά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved