Emilia Vodos: Δείτε πώς είναι το υπερπολυτελές σπίτι της παίκτριας του My Style Rocks στη Γαλλία
Media

Emilia Vodos: Δείτε πώς είναι το υπερπολυτελές σπίτι της παίκτριας του My Style Rocks στη Γαλλία

Η Emilia Vodos είναι μία από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες του φετινού My Style Rocks, και έχει προκαλέσει πολλά... πάθη με τις εμφανίσεις της. 

Η όμορφη influencer και fashionista ήδη έχει έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με την κριτική επιτροπή αλλά και με κάποιες από τις συμπαίκτριές της καθώς υποστηρίζει με κάθε τρόπο τις στυλιστικές της επιλογές στο παιχνίδι. Άλλωστε, έχει πει από την αρχή ότι θέλει να κερδίσει τον φετινό κύκλο του σόου μόδας.

Η Emilia Vodos μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα, το Μαϊάμι και τη Γαλλία όπου διαθέτει και μία υπερπολυτελή κατοικία.

Μάλιστα σε ένα post της στο Instagram, η Emilia ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες από το σπίτι της, δείχνοντας τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους.

Το υπερπολυτλές σπίτι της στη Νότια Γαλλία που βρίσκεται κτισμένο σε μία υπέροχη τοποθεσία στο Saint-Jean-Cap-Ferrat, διαθέτει μοναδικούς και πολύ φροντισμένους κήπους, υπέροχη θέα και φυσικά όλα τα κομφόρ για μοναδικές διακοπές το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Στο εσωτερικό του, στον χώρο του σαλονιού δεσπόζει ο υπέροχος μπλε βελούδινος καναπές που «δένει» απόλυτα με τα λευκά μάρμαρα και την κλασική διακόσμηση.

Η Emilia Vodos έχει παραδεχτεί δημόσια πως έχει κάνει στο παρελθόν πλαστική για να φτιάξει τη μύτη της και δεν κρύβει την αγάπη της για τη μόδα. Μάλιστα διαθέτει αρκετά χρήματα κάθε μήνα για να ενισχύσει την έτσι και αλλιώς πλουσιότατη γκαρνταρόμπα της. Αγαπημένα της είναι τα μακριά φορέματα με μεγάλα σκισίματα, τα ακριβά παπούτσια και οι τσάντες κορυφαίων οίκων μόδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στη Νότια Γαλλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved