Survivor All Star: Η αποκάλυψη της Καρολίνας για το επίμαχο πλάνο με τον Πρίαμο και τα... προσχήματα
Media

Survivor All Star: Η αποκάλυψη της Καρολίνας για το επίμαχο πλάνο με τον Πρίαμο και τα... προσχήματα

Survivor All Star: Η Καρολίνα Καλύβα η οποία είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήταν σήμερα (30/1) καλεσμένη στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι.

Έκανε μάλιστα και μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο, κάνοντας τον παρουσιαστή να ενθουσιαστεί. Εκείνος, πάσαρε διαφημίσεις προκειμένου, όταν θα επέστρεφαν, να μιλήσουν αναλυτικά και χωρίς διακοπή για τα πάντα!

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Μπο. Η ίδια είχε σχέση μαζί του, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο ράπερ, ενώ στον Άγιο Δομίνικο «τα βρήκε» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η ίδια αποκάλυψε πως το πλάνο αυτό που «άναψε φωτιές» στην Ελλάδα, με εκείνη και τον Μάριο να φιλιούνται, δεν ήταν κάτι που δεν το γνώριζαν. Όπως είπε, ήξεραν ότι το συγκεκριμένο πλάνο προβλήθηκε στην τηλεόραση.

«Ο Σάκης φώναζε drone, drone. Ήταν στα 5 μέτρα, στο ίδιο σανίδι καθόμασταν, απλά δεν τους είχε πάρει εκείνους», σημείωσε.

«100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζονται.

Ο κόσμος έξω έχει δει άλλα πράγματα και βασίστηκε σε αυτό που έχω έξω από το παιχνίδι και όχι σε αυτό που θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, γιατί είναι προσωπικό. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο;», είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Με τον Μάριο Πρίαμο μάλιστα γνωρίστηκαν στα γραφεία της Acun Media λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor All Star και δεν γνωριζόντουσαν από πριν.


«Αυτό το αυτοκίνητο πουλήθηκε και ήταν απλά να το παραλάβει ο αγοραστής», εξήγησε σχετικά με τα όσα έγιναν γνωστά για το αυτοκίνητό της που ήταν για μέρες κάτω από το σπίτι του Μπο.

Όσο για τη μητέρα της που μίλησε στο Πρωινό μας, η Καρολίνα Καλύβα σχολίασε: «Ο καθένας έχει το ελεύθερο της γνώμης του, να πει αυτά που θέλει και να προστατεύσει αυτόν που αγαπάει. Τώρα αν είναι κατακριτέο... Βλέποντάς με, πήρε λίγο τη φωνή μου, γιατί όσο ήμουν μέσα δεν είχα τον αντίλογο».

Για το τι της είπε τελικά ο Μάριος Πρίαμος λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, η Καρολίνα απάντησε: «Ας μείνει ερωτηματικό».

Δείτε τι άλλο είπε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved