Survivor All Star: Πού βρήκαν το κινητό οι παίκτες και ποια θα είναι η «καμπάνα»;
Media

Survivor All Star: Πού βρήκαν το κινητό οι παίκτες και ποια θα είναι η «καμπάνα»;

Survivor All Star: Σκούρα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για τους παίκτες που βρέθηκαν να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο εν ώρα παιχνιδιού καθώς ο Ατζούν και οι άνθρωποι της παραγωγής είχαν προειδοποιήσει αρκετές φορές... 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τα spoilers που κυκλοφορούν, η Ασημίνα, όπως καταγγέλλει και θα δούμε απόψε στο Συμβούλιο ο Νίκος Μπάρτζης, πιάστηκε στα... πράσα να χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο.

Πιο «φρέσκα» spoilers υποστηρίζουν πως άλλη μία παίκτρια έκανε το ίδιο, παραβαίνοντας τους αυστηρούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως θα δούμε σήμερα ο Νίκος Μπάρτζης λέει στο Συμβούλιο «Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε». Και όταν ερωτάται και οι παίκτες ζητούν να μιλήσει με ονόματα εκείνος ακούγεται να λέει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Όμως η παίκτρια που πήγε στη ζούγκλα με το κινητό ανά χείρας δεν ήταν μόνο η Ασημίνα αλλά και ακόμα μία παίκτρια... Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι η... Κατερίνα Δαλάκα!

Εκεί οι παίκτες και των δύο ομάδων ξεσηκώνονται, ενώ οι Μπλε φαίνεται να αποχωρούν από το συμβούλιο του νησιού.

Το μέγα ερώτημα όμως που γεννιέται αυτόματα και πολύ λογικά είναι πού βρήκαν οι δύο αυτές παίκτριες, αν όντως ισχύουν όλα τα παραπάνω, το κινητό τηλέφωνο σε ένα τόσο απομονωμένο σημείο σε παραλία του Αγίου Δομίνικου;

Η απάντηση είναι μάλλον πολύ απλή καθώς αν κρίνουμε με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στο παιχνίδι, πολύ πιθανόν οι δύο παίκτριες να έδωσαν σε κάποιους ντόπιους κάτι από τα ρούχα ή τα παπούτσια τους ως αντάλλαγμα για να πάρουν τηλέφωνο στην Ελλάδα και να μιλήσουν. Άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να έχουν κρατήσει μέσα στα πράγματά τους όλο αυτό το διάστημα τα κινητά τους αφού πριν εγκατασταθούν στις παραλίες τούς είχαν αφαιρεθεί όλα τα προσωπικά αντικείμενα. Εξάλλου, μετά από τόσες εβδομάδες παιχνιδιού θα είχε τελειώσει και η μπαταρία του κινητού, ακόμα και αν είχαν κρύψει καλά ένα στις αποσκευές τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved