Survivor: Η επόμενη μέρα και οι αντιδράσεις των παικτών μετά την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα
Media

Survivor: Η επόμενη μέρα και οι αντιδράσεις των παικτών μετά την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα

Ο Γιώργος Λιανός, κατά την έναρξη του έκτακτου συμβουλίου, είπε χαρακτηριστικά: "Μετά από όλα όσα έγιναν εχθές, αναγκαστήκαμε να έρθουμε σε έκτακτο συμβούλιο επειδή κάποια πράγματα ειπώθηκαν και έμειναν στον άερα. Έπρεπε να κάνουμε αυτήν την διακοπή και να επιστρέψουμε για να δούμε τι θα γίνει. Ήμασταν υποχρεωμένοι να έρθουμε σε επικοινωνία με πολύ κόσμο για να μάθουμε το τι έχει συμβεί και να δούμε αν οι ισχυρισμοί του Νίκου Μπάρτζη είναι αληθής και έχουν βάση...".

Ο Γιώργος Λιανός, μετά τα όλα όσα ειπώθηκαν παραδέχτηκε ότι μετά από έρευνα της παραγωγής όλοι οι ισχυρισμοί του Μπάρτζη είναι αληθείς και πως η απόφαση της παραγωγής ήταν να αποβληθούν από το ριάλιτι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και παραβίασαν έναν από τους σημαντικότερους κανόνες για το Survivor All Star.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι εκτός ριάλιτι... Πώς είναι η επόμενη μέρα για τους παίκτες του survivor;

Στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε κάποιους από τους παίκτες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απόφαση της παραγωγής, αλλά και κάποιοι άλλοι να είναι εμφανώς απογοητευμένοι.

Ο Νίκος Μπάρτζης την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο λέει: «Το αποτέλεσμα στο έκτακτο συμβούλιο με δικαίωσε. Όταν υπάρχουν κάποιες συμφωνίες πρέπει να τηρούνται κιόλας».

Ο δε Ηλίας Μπόγδανος τονίζει: «Γιατί ρε κορίτσια; Γιατί; Άξιζε τελικά για μια τρέλα της

της στιγμής;»

Και Κώστας Παπαδόπουλος απογοητευμένος λέει: «Αν έβλεπα έναν ντόπιο με ένα κινητό δε θα έμπαινα ο πειρασμός και μένα να πάρω τα παιδιά μου να ρωτήσω; Δε ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι».

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του ριάλιτι παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved