Survivor all star - Χρήστος Δάντης: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποβολή της Ασημίνας από το ριάλιτι
Media

Survivor all star - Χρήστος Δάντης: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποβολή της Ασημίνας από το ριάλιτι

Λίγες ώρες μετά το τέλος του επεισοδίου  του survivor all star, στο οποίο η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το ριάλιτι, ο σύντροφος της Ασημίνας, ο Χρήστος Δάντης πήρε ξεκάθαρη θέση.

«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε» έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Ασημίνας.

Να σας θυμίσουμε ότι και πριν προβληθεί το επεισόδιο, ρωτήθηκε μιας και προβάλονταν το τρέιλερ του survivor all star και δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα:

Συγκεκριμένα είπε: «Είδα το τρέιλερ. Εγώ είδα ένα τρέιλερ με έναν Ιούδα που καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του. Δε μπορώ να σας πω βάσει αυτού κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»!

Η απόφαση πάρθηκε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού γι' αυτό και αποβλήθηκαν από το ριάλιτι!

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: "Μετά από όλα όσα έγιναν εχθές, αναγκαστήκαμε να έρθουμε σε έκτακτο συμβούλιο επειδή κάποια πράγματα ειπώθηκαν και έμειναν στον άερα. Έπρεπε να κάνουμε αυτήν την διακοπή και να επιστρέψουμε για να δούμε τι θα γίνει. Ήμασταν υποχρεωμένοι να έρθουμε σε επικοινωνία με πολύ κόσμο για να μάθουμε το τι έχει συμβεί και να δούμε αν οι ισχυρισμοί του Νίκου Μπάρτζη είναι αληθής και έχουν βάση...".

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι μετά από έρευνα της παραγωγής όλοι οι ισχυρισμοί του Μπάρτζη είναι αληθείς και πως η απόφαση της παραγωγής ήταν να αποβληθούν από το ριάλιτι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και παραβίασαν έναν από τους σημαντικότερους κανόνες για το Survivor All Star και έτσι και έγινε.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Χρήστου Δάντη που στηρίζει δημόσια την Ασημίνα για ότι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved