Τανιμανίδης: H αλήθεια για τη σχέση του με τον Μαυρίδη - «Απομακρυνθήκαμε, είχαμε κάποιες διαφωνίες»
Media

Τανιμανίδης: H αλήθεια για τη σχέση του με τον Μαυρίδη - «Απομακρυνθήκαμε, είχαμε κάποιες διαφωνίες»

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαυρίδη και στη σχέση τους σήμερα.

Αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε: «Με τον Γιώργο, προφανώς κάποια στιγμή η σχέση μας από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ. Απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες, δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός. Απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, εκείνη την εποχή συμπτωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα την Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε».

Και υπογράμμισε στον Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε και τηλεφωνικά. Ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει; Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός νομίζω πάρα πολύ.»!

Όσο για το πώς είναι η σχέση τους σήμερα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό: «Τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν κάνουμε παρέα, αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε. Είχα να τον δω χρόνια, τον είδα, τον αγκάλιασα, χάρηκα πολύ»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved