«Χείμαρρος» ο Μπο: «Δεν θα ζητήσω συγγνώμη από την Καρολίνα»- Αυτό ήταν το μήνυμα που του έστειλε
Media

«Χείμαρρος» ο Μπο: «Δεν θα ζητήσω συγγνώμη από την Καρολίνα»- Αυτό ήταν το μήνυμα που του έστειλε

Ο ράπερ Μπο μίλησε ξανά για την Καρολίνα Καλύβα και το Survivor All Star, «πέταξε» τη φαρμακερή ατάκα του και αποκάλυψε τι έλεγε το μήνυμά της όταν βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά τις αναρτήσεις που έκανε κατά της Καρολίνας Καλύβα μετά το ειδύλλιο που είδαμε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο survivor, o Μπο είπε: «Αν την στεναχώρησα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά ήμουν στεναχωρημένος για να στεναχωρήσω κάποιον και μετά κατάλαβα και μόνος μου ότι αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα. Ήταν μια αντίδραση που έγινε, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Ήταν μια πολύ ωραία, μικρή σχέση, πολλά υποσχόμενη. Περνούσαμε πολύ ωραία, είχαμε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά που δείχνουν μια σχέση ότι μπορεί να πάει παρακάτω».

Όταν ρωτήθηκε αν θα βρεθούν σε εκδήλωση, θα μιλήσουν; Και τότε ο ράπερ είπε αστειευόμενος: «Υπάρχει περίπτωση να την σκοτώσω», απαντώντας έτσι στην δήλωση της Καρολίνας: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;»

Και δεν έμεινε εκεί αποκάλυψε και το μήνυμα της Καρολίνας, ενώ εκείνη όταν ρωτήθηκε στο Πρωινό Μας δεν ήθελε να αναφέρει τι έγραψε στο Μπο. Του ζήτησε συγγνώμη!

Δείτε τις νέες δηλώσεις του στο Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved