Chart Show - Your Chartshow: Η Βανδή δήλωσε... ερωτευμένη με τον Βουτσικάκη - Ο Σφυράκης & η Βόσσου
Media

Chart Show - Your Chartshow: Η Βανδή δήλωσε... ερωτευμένη με τον Βουτσικάκη - Ο Σφυράκης & η Βόσσου

Chart Show - Your Chartshow: Απόψε το μουσικό σόου που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή είχε αφιέρωμα στα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά προέρχονταν από διασκευές ξένων τραγουδιών. 

Οι κατάλληλοι άνθρωποι ήταν παρόντες στο πλατό για να μιλήσουν αλλά και για να τραγουδήσουν τέτοια τραγούδια.

Πρώτος και καλύτερος ο Νεκτάριος Σφυράκης ο οποίος εμφανίστηκε ξανά στη σκηνή και τραγούδησε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας μιας και πλέον καθώς ακολουθεί άλλη πορεία στη ζωή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος στο παρελθόν είχε οδηγήσει στις πρώτες θέσεις των ελληνικών chartshows το τραγούδι «Σκέψου καλά» που αποτελούσε όντως διασκευή παλιότερου ιταλικού κομματιού το ερμήνευσε on stage κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Δείτε τον παρακάτω:

Όπως είπε αργότερα, το τραγούδι ήταν ιδέα του Νίκου Μουρατίδη να γίνει διασκευή στα ελληνικά:

Σειρά είχε η Σοφία Βόσσου η οποία καθήλωσε με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Άκου την καρδιά» το οποίο αποτελεί διασκευή της διεθνούς επιτυχίας των Roxette «Listen to Your Heart»:

Οπως παραδέχτηκε αργότερα η Σοφία Βόσσου η ίδια επέλεξε να πει το συγκεκριμένο τραγούδι γιατί το αγαπούσε πολύ ως παιχνίδι:

Στη συνέχεια ο Θοδωρής Βουτσικάκης τραγούδησε «Όμορφη ζωή» και μετά το τέλος της ερμηνείας του η Δέσποινα Βανδή δήλωσε... ερωτευμένη μαζί του αλλά και με τη φωνή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved