Καρολίνα: Η είσοδος στο πλατό με τραγούδι του Μπο, ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Μάριο & η Ελευθερίου
Media

Καρολίνα: Η είσοδος στο πλατό με τραγούδι του Μπο, ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Μάριο & η Ελευθερίου

Καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου ήταν η Καρολίνα Καλύβα η οποία μίλησε για όλα και όλους μιας και είναι το πρόσωπο των ημερών. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, φανερά ευδιάθετη εμφανίστηκε στο πλατό και μάλιστα η είσοδός της έγινε με τραγούδι του... Μπο, γεγονός που δεν έδειξε ούτε καν να τη φέρνει σε αμηχανία. Αντιθέτως χαμογέλασε και συνέχισε για να καθίσει στη θέση που της είχαν ετοιμάσει.

Η όμορφη αθλήτρια μιλώντας με τη Μαρία Μπακοδήμου δεν έκρυψε ότι ο έρωτάς της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ήταν κεραυνοβόλος, αποκαλύπτοντας αυτό το σκίρτημα στην καρδιά έγινε κατά την πρώτη τους συνάντηση στα γραφεία της Acun Media πριν καν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο.

«Το μυαλό του Μάριου ήταν εκείνο που με τράβηξε. Νομίζω δεν έχω ξανααισθανθεί έτσι. Ξεκάθαρα» είπε με ειλικρίνεια η Καρολίνα.

«Δεν ήταν καθόλου άβολο για εμένα, μέσα μου. Στη διαχείρισή του ήταν ανήσυχο, γιατί έπρεπε να το μάθει ο Μπο», συνέχισε η Καρολίνα ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μία φορά τα πράγματα για εκείνη και τη σχέση της με τον Μπο που διήρκησε μόλις έναν μήνα.

Σε ερώτηση για την επικοινωνία της με την Ελευθερία Ελευθερίου για την οποία φημολογείται ότι ήταν ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο πριν εκείνος μπει στο παιχνίδι, η Καρολίνα είπε: «Είπα ότι δεν με αφορά γιατί είναι δικό του θέμα (σ.σ. Μάριου Πρίαμου). Έστειλα ένα μήνυμα, απαντήθηκε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, δεν είναι ακόμα η ώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved