Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η ανάρτηση «φωτιά» για το μέλλον Δαλάκα- Χατζηανδρέου στο Survivor All Star!
Media

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η ανάρτηση «φωτιά» για το μέλλον Δαλάκα- Χατζηανδρέου στο Survivor All Star!

"Θρίλερ" έχει δημιουργηθεί σχετικά με το  μέλλον της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor All Star και το αν θα επιστρέψουν και πάλι, παρά την αποβολή τους, που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στην αρχή της περασμένης εβδομάδας. 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο πριν λίγες ημέρες και ήδη τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα, μιας και το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

O ίδιος, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, έκανε μια δημοσίευση στο Twitter, στην οποία και κάνει λόγο για την επίσκεψη του Azun στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες και παραμένουν στο νησί, παρά το γεγονός ότι αποβλήθηκαν από το ριάλιτι, λόγω του ότι καταπάτησαν τους κανόνες που αφορούσαν την επικοινωνία, αφού πιάστηκαν με κινητό τηλέφωνο.

Όπως γνωρίζαμε μέχρι και τώρα, ο Azun θα πήγαινε σήμερα στον Άγιο Δομίνικο, αλλά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με μια ανάρτησή του στο Twitter, αλλάζει πλήρως τα δεδομένα. Ο ίδιος λέει ότι η συνάντηση αυτή θα γίνει την Δευτέρα ή την Τρίτη, ενώ έχει ήδη προτείνει την επιστροφή των δυο κοριτσιών στο παιχνίδι, με ποινή να μην φάνε για πέντε έπαθλα.

O Kώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε αναλυτικά στο Twitter: "Ο Ατζουν δεν θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα η Τρίτη & θα μιλήσει με τα κορίτσια & όχι μόνο… Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δεν το δέχτηκε & πολυ πιθανό να θελει να τους αλλάξει την γνώμη..."

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved