Survivor All Star – «Βόμβα» από τον Αναγνωστόπουλο: «Οι Μπλε τρώνε μην αγχώνεστε»
Media

Survivor All Star – «Βόμβα» από τον Αναγνωστόπουλο: «Οι Μπλε τρώνε μην αγχώνεστε»

Survivor all star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε δίχως να πει κουβέντα και από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ξεκίνησε τις αποκαλύψεις σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης. 

Να σας θυμίσουμε ότι μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, έκανε μια δημοσίευση στο Twitter, στην οποία και κάνει λόγο για την επίσκεψη του Acun στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες και παραμένουν στο νησί, παρά το γεγονός ότι αποβλήθηκαν από το ριάλιτι, λόγω του ότι καταπάτησαν τους κανόνες που αφορούσαν την επικοινωνία.

O Kώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε αναλυτικά στο Twitter: "Ο Ατζουν δεν θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα η Τρίτη & θα μιλήσει με τα κορίτσια & όχι μόνο… Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δεν το δέχτηκε & πολυ πιθανό να θελει να τους αλλάξει την γνώμη...".

Στο τελευταίο επεισόδιο του survivor all star, οι Μπλε ψήφισαν προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη.

"Οι Μπλε τρώνε, μην αγχώνεστε" έγραψε στο Twitter o Κώστας Αναγνωστόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι Μαχητές τρώνε παρά τα έπαθλα που χάνουν.

Δείτε παρακάτω το tweet που έκανε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved