Survivor all star: Στη φόρα το παρασκήνιο της αποχώρησης του Μισθοφόρου και η εμπλοκή του Βασάλου
Media

Survivor all star: Στη φόρα το παρασκήνιο της αποχώρησης του Μισθοφόρου και η εμπλοκή του Βασάλου

Survivor all star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι και "κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα", κάνει αποκαλύψεις! 

«Οι Μαχητές τρώνε, μην αγχώνεστε», tweetαρε ο «Μισθοφόρος» το βράδυ της Κυριακής (5/2) που οι Μαχητές υπέστησαν άλλη μία ήττα από τους Διάσημους ύστερα από τις συνεχόμενες ήττες της προηγούμενης εβδομάδας και μάλιστα, με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους τους. Δεδομένου ότι από την αρχή του Survivor All Star οι Μαχητές έχουν χάσει τις περισσότερες φορές με τους παίκτες της ομάδας να παραπονιούνται ήδη από τις πρώτες ημέρες για τη μεγάλη πείνα που βιώνουν, ήταν αναμενόμενο το tweet του Κώστα Αναγνωστόπουλου να ανάψει «φωτιές» στους χρήστες.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε: « Ο Κώστας με άλλους έπιασαν τους Μπλε να τρώνε, τρώνε μέχρι και μπέργκερ και δεν μιλάω για έπαθλο… Βρίσκεται δέντρο που ντόπιοι πάνε και αφήνουν ρυζογκοφρέτες, χυμούς μέχρι και… μπέργκερ και ανακαλύπτεται το σημείο που πάνε και ανάμεσά τους και ένα ομορφόπαιδο με κοτσιδάκια από τους Μπλε. Ο Μισθοφόρος το γνωστοποιεί στην παραγωγή και τα κάνει μπάχαλο. Δεν κάθεται καλά…»!

Και συνέχισε λέγοντας: « Τους έπιασε ο Μισθοφόρος επ’ αυτοφώρω… αυτός δεν έφαγε. Αυτά λένε οι πληροφορίες και επειδή το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ λέει ότι πρέπει να εμφανιστεί σε εκπομπές, δεν θα το κάνει. Δεν θα πάει στη Σκορδά»!

Μάλιστα, η παρέα της Καινούργιου αποκάλυψε ότι το ομορφόπαιδο που τρώει είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και δεν είναι ο μόνος που τρώει!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved