Media

Ελένη Ράντου: «Μην στέκεστε στο κουτσομπολιό, ενδιαφερθείτε για το ζήτημα των ηθοποιών»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Ράντου σχολίασε την απεργία των ηθοποιών και την απόφαση της ίδιας αλλά και της Κάτιας Δανδουλάκη να μη συμμετάσχουν σε αυτήν.

«Είχαμε ραντεβού και δεν το ‘ξερα; Δεν είχαμε» είπε αρχικά στην κάμερα και τόνισε: «Αν ήθελα να πω, θα το ‘χα πει. Ενδιαφερθείτε λίγο για το ζήτημα των παιδιών αυτών, που έχουν τα χίλια δίκια. Είμαστε μαζί με αυτά τα παιδιά και μη στέκεστε στο κουτσομπολιό»!

Η ηθοποιός τοποθετήθηκε δημόσια με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σχετικά με την απεργία των ηθοποιών γράφοντας: «Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα. Ο στόχος παραμένει αυτός. Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά.

Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά. Το ερώτημα για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, η αν πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν τον τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved