Survivor All Star: Σάλος στην παραλία! «Βασάλος-Μαριαλένα φεύγουν συνέχεια, γιατί δεν λένε τίποτα;»
Media

Survivor All Star: Σάλος στην παραλία! «Βασάλος-Μαριαλένα φεύγουν συνέχεια, γιατί δεν λένε τίποτα;»

Survivor All Star: Τα πλάνα που προβλήθηκαν από κάμερα νυχτερινής λήψης, με παίκτες να φεύγουν κρυφά το βράδυ, έγιναν αντικείμενο συζήτησης.

Κάποιοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης σηκώνονται και φεύγουν το βράδυ από την καλύβα, όμως, δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι από τους υπολοίπους, οι οποίοι δεν δίστασαν να σχολιάσουν τα όσα έχουν δει, on camera.

«Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

«Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι... Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα», είπε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved