Survivor – Αναγνωστόπουλος: Έδωσε στεγνά τον Μπόγδανο «τα ίδια έκανες και σε εμένα…»
Media

Survivor – Αναγνωστόπουλος: Έδωσε στεγνά τον Μπόγδανο «τα ίδια έκανες και σε εμένα…»

Survivor all star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι, το παρακολουθεί και καθημερινά κάνει αποκαλύψεις.... 

Με αφορμή την απογοήτευση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο τελευταίο επεισόδιο του survivor all star και τα όσα είπε, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσε στεγνά τον Ηλία Μπόγδανο.

Συγκεκριμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τόνισε με δάκρυα στα μάτια: «Σήμερα είμαι πολύ απογοητευμένη. Πέρα από τις έξι ήττες σερί που διανύουν οι Μαχητές, έχω στενοχωρηθεί και με κάποια άλλα πράγματα στον αγώνα. Η ομάδα μου δεν με πιστεύει κι ίσως δεν θέλει να με πιστέψει για να με βγάλει υποψήφια και σήμερα επιβεβαιώθηκα. Πριν αρχίσει ο αγώνας, ο Ηλίας Γκότσης είπε να επιλέξουν την Στέλλα εννοείται κι εγώ το άκουσα. Δεύτερο σκηνικό στο παζλ, που είμαι πολύ καλή αλλά ήμουν μακριά, μου φώναζε. Στο τρίτο συμβάν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο «φίλος» μου, είπε ότι η Μαριαλένα είναι σίγουρη ήττα. Σίγουρη ήττα εγώ; Που πριν δύο χρόνια παίζαμε στα ατομικά μαζί και με άντρες; Μου έχετε διαλύσει την ψυχολογία γιατί δεν με πιστεύετε. Τι κάνετε ρε φίλε; Υποτίθεται ότι ήρθαμε σε ένα παιχνίδι για να το ζήσουμε, όχι να φάμε ο ένας τον άλλον. Αν είναι να βγω από εδώ με ψυχολογικά προβλήματα, καλύτερα να φύγω… Ούτε η ομάδα μου μπορεί να με πιστέψει κι ο καθένας κοιτά την πάρτη του».

Μετά από το τελευταίο επεισόδιο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσε στεγνά τον Ηλία Μπόγδανο, γράφοντας στο twitter: «Μαριαλένα μου ! Εγώ στα είχα πει για όλους κ για όλα ! Δεν άκουγες.. Μπόγδανε τα ίδια έκανες κ σε εμένα ! Στο δέντρο μου έλεγες δεν θα σε ψηφίσω & την άλλη μέρα με ψήφισες! Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν όλα καλά όταν χάνουν όλο προβλήματα.. έρχονται κ αλλά..».

O Κώστας Αναγνωστόπουλος κάθε μέρα κάνει και μία αποκάλυψη στο twitter!

Δείτε παρακάτω τη νέα αποκάλυψή του για το survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved