Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο, 9/2 από το ριάλιτι
Media

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο, 9/2 από το ριάλιτι

Survivor all star spoiler: Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση, ένας όμως αύριο, 9 Φεβρουαρίου θα φύγει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης και από τον ΄Άγιο Δομίνικο.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο Κρις Σταμούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βγήκαν στον τάκο από την κάλπη των Μπλε και... μετά την ήττα των Κόκκινων στον τάκο βγήκε και ο ζαχαροπλάστης, ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ποιος τελικά θα φύγει; Θα υπάρξει ανατροπή αυτή τη φορά στο survivor;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο συμβούλιο, ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για την υποψηφιότητά του και παρ' όλο που δεν ζήτησε εξηγήσεις από την ομάδα του αναρωτήθηκε γιατί βγήκε παμψηφεί εκείνος παρ' όλο που υπάρχουν πιο αργοί παίκτες από εκείνον στην ομάδα, με τον ίδιο να υποδεικνύει τον Σπύρο Μαρτίκα ως παίκτη της ίδιας κλάσης με εκείνον.

Ο Παπαδόπουλος επίσης τόνισε ότι σκέφτεται ομαδικά και ότι αν είναι για το καλό της ομάδας να αποχωρήσει εκείνος για να δυναμώσει, τότε δεν έχει πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μπλε σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Παπαδόπουλου με 10-1 έναντι του Σπύρου Μαρτίκα, είπαν ότι δεν περίμεναν τέτοια διαφορά στις ψήφους.

Σύμφωνα με τα spoilers, Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star. Αυτό αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό, αυτό θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved