Media

Ηλιάκη για Καραβάτου: «Πού τα ακούτε όλα αυτά κι εγώ δεν ακούω τίποτα;»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την ημέρα των ερωτευμένων, τη μετακόμισή της αλλά και τα όσα ακούγονται για την Κατερίνα Καραβάτου και το My Style Rocks!

«Είναι πολύ ωραία. Είμαστε πιο κοντά στη δουλειά μας, και εγώ πιο κοντά στα γυρίσματα και ο Στέλιος πιο κοντά στο ιατρείο του. Ήταν μια αλλαγή που έπρεπε να γίνει» είπε!

Όσο γιατί έχει καθυστερήσει η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής με τον Νικόλα Ράπτη, δήλωσε: «Μα εγώ φταίω; Εγώ αποφασίζω; Μα δεν είμαι εγώ το κανάλι. Όταν αποφασίσει το κανάλι, θα τη βγάλει. Τέλη Φλεβάρη τελειώνουμε τα γυρίσματα».

4cf56433-iliaki-maria.jpg

Για την Κατερίνα Καραβάτου και τις φήμες ότι τα σχόλιά της κόβονται στο μοντάζ και μικραίνει ο ρόλος της στο My Style Rocks, είπε: «Μα πού τα ακούτε όλα αυτά κι εγώ δεν ακούω τίποτα; Η Κατερίνα το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει».

Για την ημέρα των ερωτευμένων η Μαρία Ηλιάκη δεν κάνει ιδιαίτερα σχέδια καθώς λέει πως βαριέται πολύ αυτή τη γιορτή. «Βαριέμαι πάρα πολύ. Είχα ξεχάσει πως είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Σιχαίνομαι τις καρδούλες. Σιχαίνομαι τα ροζ. Νομίζω θα περάσω τη μέρα σπίτι», είπε στην κάμερα της «Super Κατερίνα».

iliaki-karavatoy-3.jpg

Δείτε το απόσπασμα από το Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved