Survivor All Star: Σάλος με την ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου! «Ποιος δίνει τα spoilers;»
Media

Survivor All Star: Σάλος με την ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου! «Ποιος δίνει τα spoilers;»

Τη μια «βόμβα» με την άλλη πετάει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για το Survivor All Star!

O πρώην παίκτης ήταν από τους πρώτους που αποχώρησαν και από την ημέρα που έχει βγει δεν έχει σταματήσει να κάνει αποκαλύψεις που αφορούν περισσότερο στα «εσωτερικά» θέματα του ριάλιτι.

anagnostopoulos-(2).jpg

Αυτή τη φορά ξεσπά κατά της παραγωγής καθώς ακόμη κι ο ίδιος αναρωτιέται πως διαρρέει τα spoilers αναφορικά με τις αποχωρήσεις πριν καν «γυριστούν» τα επεισόδια με το συμβούλιο.

«Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης; Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη άλλο, ας φύγει. Thanks me later παιδιά» έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δες το story του

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε σχεδόν αμέσως από το Συμβούλιο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι είναι εκείνος που αποχωρεί καθώς είχε ενοχληθεί ιδιαίτερα. «Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω» είπε ο Κώστας στον Λιανό στο συμβούλιο και πράγματι έφυγε αμέσως, αποφεύγοντας να αποχαιρετήσει τους πάντες.

anagnostopoulos-(3).jpg

Επίσης, δεν έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά όπως συνηθίζεται, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του παίκτη όμως όπως διευκρίνισε με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο, σκοπεύει να μιλήσει στον ΣΚΑΪ όπως ορίζει το συμβόλαιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved