The Chase: Το πραγματικό όνομα του «Βουνού», το ύψος, το επάγγελμά του και η πατρότητα
Media

The Chase: Το πραγματικό όνομα του «Βουνού», το ύψος, το επάγγελμά του και η πατρότητα

The Chase: Το αγαπημένο «βουνό» αποκαλύπτεται σε πρώτο ενικό! Ποιο είναι το πραγματικό του όνομα; Τι δουλειά κάνει και πόσο ύψος έχει;

Τα τελευταία δυο χρόνια απαντώ και στο όνομα «Βουνό», ένα παρατσούκλι που το «παντρεύτηκα» από τη στιγμή που ξεκίνησε η συμμετοχή μου στο «The chase» του MEGA, με την αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου.

sassias-(7).jpg

Το όνομα του είναι Βασίλης Φασιάς

Η ΖΩΗ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ. Βλέποντας το τρέιλερ του τηλεπαιχνιδιού, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα αποτελέσω μαζί με τους τρεις συν-chasers μου αναπόσπαστο τμήμα του. Η αρχική μου συμμετοχή ήταν ως παίκτη. Αφού με ρώτησαν αν θα με ενδιέφερε μια πιο συστηματική εμπλοκή με το παιχνίδι και μου εξήγησαν τι ακριβώς εννοούσαν, δέχτηκα να συμμετάσχω στη διαδικασία επιλογής.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η διαδικασία ήταν άκρως διασκεδαστική και μια μοναδική για μένα εμπειρία. Έτσι, ύστερα από διάφορα τεστ γνώσεων, με πολλές, πάρα πολλές ερωτήσεις, έπειτα από συνεντεύξεις και δοκιμαστικά μπροστά στην κάμερα, έλαβα το χρίσμα του «chaser», μαζί με τη Μαρία Μάρκου («Γυναίκα με τα Μαύρα»), τον Πάνο Δημάκη («Γεράκι») και τον Ηλία Αλεξίου («Αδέκαστος Επιθεωρητής»). Από τότε ξεκίνησε ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι, που το απολαμβάνω διαρκώς

sassias-(5).jpg


ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ με ειδίκευση στην εσωτερική παθολογία. Έχω τελειώσει το τμήμα Θεολογίας της θεολογικής σχολής του ΕΚΠΑ, συνεχίζω προπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, ενώ αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τη συγγραφή της διπλωματικής μου εργασίας για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Θεολογικής στο αντικείμενο «Δογματική».
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ εδώ και τριάμισι χρόνια με τη γυναικάρα μου, την Ιωάννα, ενώ πέρυσι αποκτήσαμε και τα διδυμάκια μας, τον Ραφαήλ και την Αννα.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ έπαιζα μπάσκετ σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά πλέον, λόγω έλλειψης χρόνου, παίζω μόνο περιστασιακά, με φίλους. Ειδικά μετά την έλευση των διδύμων, τα περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, το διάβασμα (έχω μια συλλογή από περίπου πέντε χιλιάδες βιβλία, που αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο!) και οι όμορφες οικογενειακές στιγμές με την ευρύτερη και τη στενότερη οικογένεια.

ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ, με ύψος δύο μέτρα και δύο εκατοστά (2.02), και αυτό από μόνο του μου έχει διδάξει την αρετή της προσαρμογής σε έναν κόσμο φτιαγμένο για δεξιόχειρες με ύψος μέχρι 1.85.

sassias-(3).jpg

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΤΗΛΕΚΑΡΤΩΝ, ενώ συνεχίζω τη συλλογή από ετικέτες κρασιού και ούζου. Έχω τόσο πολλές, που είναι δύσκολο να τις μετρήσω! ΣΤΟ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ, αλλά και ατακτούλης παράλληλα (συνδυασμός απουσιολόγος και αποβολή). Το διάβασμα μου άρεσε ανέκαθεν και θυμάμαι να διαβάζω από μικρός, την εποχή προ ίντερνετ, την εγκυκλοπαίδεια στο σπίτι (όχι και πολύ φυσιολογικό).

ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ κατά καιρούς, ενώ στο «Still standing» πρωτογνώρισα τη Μαρία Μπεκατώρου

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved