Γη της Ελιάς: Κούλλης Νικολάου: «Ζητούν την κεφαλή του Δημοσθένη επί πίνακι»
Media

Γη της Ελιάς: Κούλλης Νικολάου: «Ζητούν την κεφαλή του Δημοσθένη επί πίνακι»

Γη της Ελιάς: Καταιγιστικές εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς με τον Κούλλη Νικολάου να δίνει το δικό του spoiler. Ενδιαφέρον έχει όμως και η αντίδρασή του στα σχόλια που λαμβάνει για τον ήρωά του στα social media.

Η επιβίωση του Κωνσταντίνου κινείται σε θολά νερά μετά την αντικατάστασή του;

«Όχι, ο Κωνσταντίνος έχει κάνει την μπάζα του αυτή τη στιγμή και δεν τον ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό όσο η οικογένειά του. Έχει αλλάξει ριζικά και αν συνέχιζε αυτή τη δουλειά, η απόδοσή του δεν θα ήταν σίγουρα η ίδια».

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(12).jpg

Δεν θα βρει το μάστορα του ο Δημοσθένης;

«Όλοι βλέπουμε ειδήσεις και καταλαβαίνουμε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων έρχεται η στιγμή και βγαίνουν στο φως. Δεν βγαίνουν, όμως, την άλλη μέρα. Ίσως μετά από χρόνια. Ο Δημοσθένης σίγουρα κάποια στιγμή θα βρει το μάστορά του, αλλά δεν ξέρουμε πότε».

Τι σχόλια σας γράφουν οι τηλεθεατές για την ερμηνεία σας στο ρόλο του Δημοσθένη;

«Τα σχόλια που γράφουν είναι αναμενόμενα. Ζητούν την κεφαλή του Δημοσθένη επί πίνακι. Βέβαια δέχομαι και τα πολύ καλά σχόλια όσων με παρακολουθούν χρόνια, οι οποίοι μου στέλνουν την αγάπη τους, και το χαίρομαι πολύ».

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(13).jpg

Σε αυτόν τον ήρωα ποια θεωρείτε δελεαστικά στοιχεία;

«Είναι ένας άνθρωπος εντελώς διαφορετικός από εμένα και αυτό ήταν το δέλεαρ. Θεωρώ στην υποκριτική μεγάλη πρόκληση το να μπεις μέσα στο πετσί ενός χαρακτήρα που διαφέρει τόσο πολύ από το δικό σου».

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(1).png

Ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα του Δημοσθένη και ποια του Κούλλη Νικολάου;

«Η αχίλλειος πτέρνα μου είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου. Αυτό είναι και το μόνο κοινό σημείο που έχω με τον Δημοσθένη, καθώς δεν μπορώ να ταυτιστώ αλλού μαζί του. Η Κλαίρη μου, ο Νεκτάριος μου και η Ελένη μου... Γι’ αυτούς, αν χρειαστεί, θα βάλω τη ζωή μου μπροστά για να τους σώσω», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved