Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού για Πιλίδη – Γκότση, που παραβίασαν τους κανόνες
Media

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού για Πιλίδη – Γκότση, που παραβίασαν τους κανόνες

 

Survivor all star: Ο Γιώργος Λιανός στο νέο (27-03) επεισόδιο  θα ανακοινώσει ότι δύο παίκτες παραβίασαν τους κανόνες και θα αποφασιστεί ποιο θα είναι το μέλλον τους στο παιχνίδι. 

Σ το νέο επεισόδιο, οι δύο ομάδες συναντιούνται για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όμως από την Μπλε ομάδα, την ομάδα των Μαχητών απουσιάζουν δύο δυνατοί παίκτες.

Στη νέα σύνθεση της Μπλε ομάδας είναι: Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκα Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

lianos4.JPG

Ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να λέει στο trailer: «Από την παρέα μας αυτή τη στιγμή λείπουν δύο παίκτες της μπλε ομάδας. Και οι δύο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Αφού λοιπόν συλλέξουμε, όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δύο παικτών στο Survivor».

lianos-7.jpg

Σύμφωνα με τα spoilers, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασαν κανόνες τους παιχνιδιού με την παραγωγή να αποφασίζει για το εάν θα αποβληθούν οριστικά από το Survivor All Star ή θα έχουν μόνο κάποια ποινή!

Άραγε οι δύο παίκτες θα αποβληθούν οριστικά από το survivor, όπως έχει διαρρεύσει;

Δείτ5ε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved