Λάζος Μαντικός - Αθηνά Κουρή: Η εξωσωματική, το φύλο του μωρού και ο νονός, Γιώργος Παπαδάκης
Media

Λάζος Μαντικός - Αθηνά Κουρή: Η εξωσωματική, το φύλο του μωρού και ο νονός, Γιώργος Παπαδάκης

Ο δημοσιογράφος, Λάζος Μαντικός και η σύζυγος του Αθηνά Κουρή μίλησαν στην Ελένη για την εξωσωματική που έκαναν σε δημόσιο νοσοκομείο και αποκάλυψαν ότι αύριο θα μάθουν το φύλο του μωρού. 

Ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός και η σύζυγος του Αθηνά Κουρή έκαναν πολλές προσπάθειες προκειμένου να γίνουν γονείς και τελικά τα κατάφεραν μέσω εξωσωματικής σε δημόσιο μάλιστα, νοσοκομείο.

Η Αθηνά διανύει πλέον τον 5ο μηνά της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι δηλώνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Σύμφωνα με τον Λάζο Μαντικό, η γυναίκα πιέζεται περισσότερο καθώς το άγχος είναι μεγάλο. Αναφέρει πως πολλά ζευγάρια όταν γίνουν γονείς με παιδιά από εξωσωματική, πολλές φορές ντρέπονται.

Ο ίδιος δηλώνει πως η ιατρική έχει προχωρήσει. Και οι γονείς δεν πρέπει να λένε για παράδειγμα ‘’άντε πότε θα κάνεις παιδί’’ στα παιδιά τους διότι τα πιέζουν και τα αγχώνουν παραπάνω.

lazos-mantikos-4.JPG

«Εγώ μόλις άκουσα για την εξωσωματική αγχώθηκα. Σκεφτόμουν πως πρέπει να κάνω οικονομία για την εξωσωματική καθώς πιστεύαμε πως το κόστος θα είναι μεγάλος. Η αδελφή της Αθηνάς μας πρότεινε για τον κ. Παπαρηστίδη στο «Έλενα». Με ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας πως υπάρχει η δυνατότητα μέσω του Δημοσίου να γίνει εξωσωματική», είπε αρχικά.

«Τότε, μας είπαν πως υπάρχει η δυνατότητα καθώς είναι Ανεξάρτητη Επιτροπή Εξωσωματικής του Δημοσίου δηλαδή κάποιος που είναι σε ιδιώτη αλλά θέλει να αποφύγει την χρέωση των χρημάτων. Η επιτροπή αυτή σου δίνει δύο φορές προσπάθειες σε περίπτωση που η πρώτη είναι ανεπιτυχής».

lazos-98.JPG

Η σύζυγος του κ. Μαντικού, Αθηνά Κουρή ανέφερε πως δεν υπάρχει όριο ηλικίας ενώ θα πρέπει να είστε ασφαλισμένοι και να αποδείξεις πως κάποιος από τους δύο έχει πρόβλημα ενώ ζητάνε και πιστοποιητικό γάμου.

«Εμένα η γυναικολόγος μου μου πρότεινε να ξεκινήσω να δω πώς θα μπορούσα να κάνω παιδί. Κάναμε πολλές διαφορετικές προσπάθειες. Μετά από δύο χρόνια που είδα πως δεν μπορούσαμε και εκεί μίλησα με την γιατρό για να κάνουμε ακόμα μία προσπάθεια. Κάπου ψυχολογικά σε βαραίνει και δεν ήθελα να κάνω άλλες διαδικασίες και προτίμησα να κάνω εξωσωματική».

Ο Λάζος Μαντικός ανέφερε πως ήταν δύσκολο γιατί πολλές φορές είναι πολύ ψυχοφθόρο.

lazos.JPG

«Στεναχωριόμουν όταν της ερχόταν περίοδος και μου το έκρυβε γιατί δεν ήθελε να μου το πει και το ανακάλυπτα μόνος μου. Όλο αυτό το περνάει η γυναίκα. Αυτή λαμβάνει τις ορμόνες και αλλάζουν όλα για εκείνη».

Τέλος, ο δημοσιογράφος είπε πως όταν είπε στον Γιώργο Παπαδάκη πως προσπαθούν να κάνουν παιδί, του είπε πως βάζει υποψηφιότητα για νονός και έκλεισαν στον αέρα της εκπομπής ότι θα είναι ο νονούς του παιδιού του.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved