Survivor: Οι κόκκινοι κερδίζουν ξανά την ασυλία και αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor: Οι κόκκινοι κερδίζουν ξανά την ασυλία και αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor all star: Στο νέο (28-03) επεισόδιο του ριάλιτι, οι κόκκινοι κερδίζουν ξανά και η μπλε ομάδα είναι αναγκασμένη να βγάλει στον τάκο ακόμα έναν παίκτη της.

Να σας θυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες «Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε.

survivor-all-star-skai.jpg

Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star».

survivor_all_star.jpg

Μετά την αποβολή του Γκότση, ο Ασημακόπουλος λέει στην κάμερα: «Πήρες αυτό που σου άξιζε. Ήσουν πάντα ορεξάτος, έλεγες συνέχεια «ομαδάρα μου», αλλά το στομαχάκι σου ήταν πάντα γεμάτο! Γκότση μου, ηγέτη μου, νικητή του survivor 2018 θέλω να σου δώσω κάτι…. Φιλάκια»!

Όσον αφορά ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία, σύμφωνα με τα spoilers κερδίζει η κόκκινη και στον τάκο μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νικόλα Αγόρου θα βγει υποψήφια προς αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη!

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor all star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved