Survivor: Στη φόρα η κατάθεση χρημάτων του Πιλίδη και η λίστα με τα ψώνια του Γκότση
Media

Survivor: Στη φόρα η κατάθεση χρημάτων του Πιλίδη και η λίστα με τα ψώνια του Γκότση

 

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του survivor all star και αποβλήθηκαν από το παιχνίδι.

O Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες «Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε.

Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star».

gkotsis-pilidis56.jpg

Σήμερα, στο Πρωινό μας, ο Νίκος Παρτσώλης έδωσε αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν την παραγωγή στο να αποβάλουν τους δύο δυνατούς παίκτες.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης, ο Γιωρίκας έκανε χρήση κινητού και επικοινώνησε με Ελλάδα και δικός του άνθρωπος έκανε κατάθεση 300 δολαρίων στον ντόπιο που τον βοήθησε να έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

survivor-all-star-pilidis-gkotsis.jpeg

Και ο Ηλίας Γκότσης είχε μια λίστα με ψώνια και συγκεκριμένα τρόφιμα, γραμμένη στα αγγλικά.

Ο δε Γιωρίκας Πιλίδης το παραδέχτηκε μπροστά σε όλους, ενώ ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε τα πάντα και μάλιστα πέντε φορές το αρνήθηκε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved