Survivor: Ο Μαρτίκας επικοινωνούσε με την αδερφή του – Στο φως τα μηνύματά του
Media

Survivor: Ο Μαρτίκας επικοινωνούσε με την αδερφή του – Στο φως τα μηνύματά του

 

Survivor: Χαμός έχει γίνει μετά την αποβολή του Γιωρίκα Πηλίδη και του Ηλία Γκότση που παραβίασαν κανονισμούς του παιχνιδιού.

Μετά την αποβολή των δύο παικτών έρχονται στο φως πράγματα τόσο από τoυς προηγούμενους κύκλους του survivor όσο και από τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, το γύρο του διαδικτύου κάνει η ατάκα του Ηλία Γκότση στον Νίκο Μπάρτζη που ακούστηκε δυνατά: «Θα έχουμε και κινητό ρε, μην αγχώνεσαι για τίποτα».

Σύμφωνα με την εκπομπή, Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου έχει στα χέρια της έχει ένα χαρτί, ένα γραμμένο μήνυμα του Σπύρου Μαρτίκα προς την αδερφή του όπου της ανέφερε τον τρόπο επικοινωνίας τους.

spiros-martikas.jpg

Ο πάπυρος δόθηκε προφανώς σε άτομο της παραγωγής που ήταν και ο μεσάζοντας και από εκεί στην αδελφή του και μεταξύ άλλων έγραφε ότι «είναι τρομερά δύσκολα εδώ, μια τρομερή φυλακή πείνας».

Στη συνέχεια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύφθηκε ότι και φέτος ο Μαρτίκας θα αντιμετωπίσει πρόβλημα μιας και παίκτης που έχει βγει από το survivor all star έχει αποδείξεις ότι ο Σπύρος έχει κινητό και έχει επικοινωνία.

Άραγε θα βγει στη φόρα και θα αποβληθεί από το παιχνίδι, όπως η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση;

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved