Σασμός spoiler: Ο Αντώνης θα κρατήσει τα ηνία του σασμού & το απροσδόκητο μέλλον της Καλλιόπης
Media

Σασμός spoiler: Ο Αντώνης θα κρατήσει τα ηνία του σασμού & το απροσδόκητο μέλλον της Καλλιόπης

Σασμός: Όσο ο δεύτερος κύκλος της σειράς σιγά σιγά ολοκληρώνεται τόσο οι εξελίξεις είναι απρόσμενες!

Το πρωί της Τρίτης (28-03) στην εκπομπή Super Kατερίνα φιλοξενήθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης και έδωσε απανωτά spoilers που η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε.

sasmos-(2).jpg

H συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική καθώς η Βασιλική μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μαθιό, ο Αντώνης θα φέρει σημαντική εξέλιξη στο σασμό καθώς η Μαρίνα έχει ήδη ταλαιπωρηθεί πολύ ενώ απροσδόκητο είναι το μάλλον της Καλλιόπης, η οποία δείχνει να είναι με το μέρος του… δικαίου! Μέτρα τα spoiles όπως τα μετέφερε στην εκπομπή ο Σπύρος Πετρουλάκης!

sasmos-(1).png

«Ο Μαθιός έχει τιμωρηθεί πάρα πολύ σκληρά από τη συνείδησή του. Ωστόσο, θα παρακολουθήσουμε σύντομα την αποκάλυψη του όπλου, που θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και θα δοκιμαστεί η σχέση με την αγαπημένη του, τον άνθρωπο που τον έκανε να γίνει εγκληματίας. Θα το μάθει και η Βασιλική»

1680020782796-31817050-sasmos-logo.jpg

«Το ιδανικό τέλος της σειράς για μένα θα ήταν ο σασμός, γιατί αυτός είναι και το τέλος και η αρχή, το τέλος της βεντέτας και η αρχή για να βγούμε στην άνοιξη και στο χαμόγελο»

1680020789957-213028323-sasmos-(1).jpg

«Η Καλλιόπη είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας. Δεν θέλει το κακό αλλά αγαπάει τόσο την οικογένειά της και την κρατάει πιο ψηλά απ’ όλα, όπως όλες οι μανάδες στην Κρήτη. Θα ρυθμίσει τα πράγματα όπως νομίζει αυτή πως είναι το σωστό, ακόμη και εις βάρος του γιου της. Δεν θα πάρει το μέρος κανενός, θα είναι δίκαιη αλλά με τον δικό της τρόπο»

sasmos-(3).jpg

«Θέλω να πιστεύω ότι ο Αντώνης θα τα καταφέρει, γιατί του αξίζει να ζήσει. Πρέπει να κρατήσει τα ηνία του σασμού στα χέρια του και η Μαρίνα έχει περάσει τόσα που πρέπει να της δώσουμε χαρά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved