Survivor All Star: Η υποψήφια Ελένη Χαμπέρη, η απουσία της Μαριαλένας και η επίθεση στον Μπάρτζη
Media

Survivor All Star: Η υποψήφια Ελένη Χαμπέρη, η απουσία της Μαριαλένας και η επίθεση στον Μπάρτζη

Survivor All Star: Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της ασυλίας, οι Μπλε για μια ακόμη φορά έχασαν κι έτσι έδωσαν και την τετάρτη υποψήφια προς αποχώρηση που είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Τα spoilers για μια ακόμη φορά έπεσαν μέσα κι έτσι μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού είναι και η Ελένη Χαμπέρη.

xamperi.jpg

Στο συμβούλιο βέβαια πριν την ψηφοφορία είδαμε μια μικρή ένταση με αφορμή τον καβγά που είχαν στην παραλία ο Νίκος Μπάρτζης και η Μαριαλένα, όταν εκείνος παραπονέθηκε ότι πονά μέσα στο βαρέλι και δεν θέλει να παίξει, ωστόσο δεν έγινε δεκτό από τους αντιπάλους.

Η Μαριάλενα βέβαια να σημειώσουμε πως δεν ήταν παρούσα στο συμβούλιο καθώς όπως είπε ο Γιώργος Λιανός ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και ζήτησε να μην είναι εκεί έως ότου συνέλθει.

Να θυμίσουμε επίσης πως νωρίτερα, πριν τον αγώνα, ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησαν με βαριές κουβέντες για τον Ηλία Γκότση και την παραβίαση του κανονισμού που τον έβγαλε εκτός ριάλιτι.

«Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της Μπλε ομάδας, έπαιζες φαγωμένος κι επιδεικτικά έδειχνες στον κόσμο ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου και φαγωμένος; Τολμούσες να παίξεις με δυνατότερους παίκτες στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει για να τρως; Απάτη; Άνθρακας ο θησαυρός είσαι Γκότση μου», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved