Αρναούτογλου σε Τσολάκη: «Νομίζω ότι σπαταλήθηκες σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας»
Media

Αρναούτογλου σε Τσολάκη: «Νομίζω ότι σπαταλήθηκες σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας»

The 2Night Show: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (30/3) η Ελένη Τσολάκη και μίλησε για όλα.

Ένα σχόλιο όμως που της έκανε για παλαιότερες δουλειές της τήν άφησε άφωνη και σίγουρα δεν το περίμενε.

«Νιώθεις εσύ πολλές φορές ότι είσαι αιχμηρή και μπορεί να πληγώνεις κάποιον με το σχόλιο σου; Ενώ δεν είναι αυτό το στιλ σου. Εσένα σε έχω σαν μια παρουσιάστρια που είσαι, ρε παιδί μου, σαν δροσερό νερό. Στο είχα πει κιόλας. Και επειδή είσαι και μια τόσο όμορφη γυναίκα που αυτοσαρκάζεσαι και το έχουμε τόσο ανάγκη, νομίζω ότι σπαταλήθηκες κάποια στιγμή σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας. Μην αρχίσουμε να λέμε, τώρα, πότε.

the2nightshow-(6).JPG


Ενώ είσαι τόσο ωραία παρουσιάστρια, κάνεις τόσο ωραίες συνεντεύξεις, κάνεις τα πάντα, όταν μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις να σχολιάζεις ή όταν η παρέα είναι λίγο… Τώρα, όχι. Τώρα είναι αλλιώς. Όταν όμως ήσουν σε πάνελ, μπορούσες να παρασυρθείς πολύ εύκολα και να γίνεις αιχμηρή ενώ δεν χρειαζόταν εσύ συγκεκριμένα να το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Ελένη Τσολάκη να απαντά:

«Θα σου πω. Δεν θέλω να δικαιολογείσω τον εαυτό μου και να ξέρεις ότι όλα τα χρόνια στο τέλος της ημέρας, το βράδυ που έπεφτα να κοιμηθώ, πάντα είχα στο μυαλό μου αν έχω πειράξει κάποιον ή αν έχω πει κάτι που αυτόν που αφορούσε και το είδε από το σπίτι μπορεί και να αισθάνθηκε άβολα. Γιατί το έχω νιώσει και εγώ αυτό πάρα πολλές φορές και συνεχίζω και το νιώθω ακόμα και είναι κάτι που δεν θέλω να προκαλώ στους άλλους».

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved