Survivor All Star: O Γκότσης απαντάει σε όλα! Τι έγραφε το περιβόητο χαρτάκι που έδωσε σε ντόπιο;
Media

Survivor All Star: O Γκότσης απαντάει σε όλα! Τι έγραφε το περιβόητο χαρτάκι που έδωσε σε ντόπιο;

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μίλησε για όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις του απλού κόσμου που τον ακολουθεί και τον παρακολουθούσε και μέσα στο παιχνίδι. 

Απορίας άξιον είναι γιατί ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να κάνει Q&A και δεν βγήκε σε κάποια εκπομπή για να απαντήσει σε όλα, μιας και αυτές τις ημέρες είναι ιδιαίτερα περιζήτητος.

Παρ' όλα αυτά, ο γνωστός γυμναστής θέλησε να έχει πιο άμεση επαφή με το κοινό, απαντώντας, με ειλικρίνεια, όπως πολλές φορές επεσήμανε, ακόμα και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν τι έγραφε το περιβόητο χαρτάκι που όπως αποκαλύφθηκε, έδωσε σε ντόπιο προκειμένου να του προμηθεύσει, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι, φαγητό.

Ο Ηλίας Γκότσης λοιπόν είπε:

«Ξεκινάμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε χαρτάκι, το οποίο δεν ζητούσε φαγητό, ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ήξερα ποιος το είχε γράψει και γι' αυτό όταν ρωτήθηκα, κοίταξα απέναντί μου, γιατί ήμασταν στον χώρο του συμβουλίου που ήταν μπροστά 60 άτομα. Κοίταξα στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει, εκείνος κατέβασε το βλέμμα του, όταν με κατηγορούσαν ότι το είχα γράψει εγώ. Οπότε, είπα ότι δεν γνωρίζω τίποτα κι αυτό ήταν η αφορμή που μου ζήτησαν να φύγω από το συμβούλιο», επεσήμανε.

Ο Ηλίας ρωτήθηκε για τους συμπαίκτες του που τον στήριξαν, για την Εύη Σαλταφερίδου αλλά και για τον παίκτη εκείνο που θέλει να δει νικητή στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved