Παγιδευμένοι: Πρωταγωνιστής ανακοίνωσε το τέλος του από τη σειρά
Media

Παγιδευμένοι: Πρωταγωνιστής ανακοίνωσε το τέλος του από τη σειρά

Παρ' όλο που οι Παγιδευμένοι πάνε για δεύτερη σεζόν, γνωστός πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 αποχαιρετά ήδη αυτή την τηλεοπτική χρονιά. 

Ο λόγος για τον Άγγελο Χατζή, κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφύλλου, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές και το καστ για αυτή την τόσο όμορφη δουλειά, όμως, όπως είπε, αυτό το όμορφο ταξίδι, φτάνει στο τέλος του για εκείνον.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μεσολάβησαν στην γνωριμία μου με τον Άγγελο και κατ' επέκταση την συμμετοχή μου σε μια σπουδαία δουλειά. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας. Εις το επανιδείν».

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου διατηρούσε κομβικό ρόλο στην αστυνομική σειρά μυστηρίου και αρκετές φορές κατά το παρελθόν είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για τον ρόλο του.

Να θυμίσουμε ότι στη σειρά ο Άγγελος ήταν ο καλύτερος φίλος της Άννας, δικηγόρος, συνεργάτης της και πρώην συμφοιτητής της. Γιος του μεγαλοδικηγόρου Αλέκου Χατζή, με τον οποίο βρίσκονταν συνέχεια σε κόντρα, γιατί - παρά την επιθυμία του πατέρα του να δουλέψει μαζί του - εκείνος είχε επιλέξει να δουλεύει με την Άννα. Αυτός και η Άννα είχαν έναν ισχυρό φιλικό δεσμό, καταλάβαιναν και στήριζαν πάντα ο ένας τον άλλο. Και οι δύο διαφωνούσαν με τις τακτικές του Αλέκου Χατζή και πολλές φορές βρίσκονταν απέναντί του στο δικαστήριο, ως αντίδικοι. Το σενάριο, όπως είδαμε όσοι παρακολουθούμε τη σειρά, τον ήθελε να είναι ο «κακός» της υπόθεσης ο οποίος έφερε ντόμινο εξελίξεων στο προσκήνιο οι οποίες και επηρέασαν τις ζωές όλων.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved