Media

J2US: Έκλαιγαν όλοι με την ερμηνεία της Δρούτσα στο «Ο δικός μου ο δρόμος»! Η έκπληξη του Τερζή

Gossip-tv Team

Μία άκρως συγκινητική στιγμή παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 22/4 στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha στη διάρκεια του J2US.

Το απόλυτο τηλεοπτικό show επέστρεψε μετά την παύση λόγω των πασχαλινών διακοπών και στην έναρξη είδαμε τον Νίκο Κοκλώνη να ερμηνεύει ένα τραγούδι τoυ Νίκου Καρβέλα.

Η Εύη Δρούτσα ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος» που έγραψε η ίδια για τον Πασχάλη Τερζή. Η συγκίνηση τοσο της ίδια όσο και των υπολοίπων ήταν μεγάλη. Μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με τον Μπό βγήκε στον αέρα ο Πασχάλης Τερζής. Ο τραγουδιστής έκανε την έκπληξη και μίλησε τηλεφωνικά στον αέρα του Alpha.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη τόσο για τον ίδιο όσο και για την Εύη Δρούτσα καθώς μοιράστηκαν την ιστορία του υπέροχου αυτού κομματιού.

j2us.jpg

Το λόγο πήραν οι κριτές αφού και αφού μίλησαν με τον Πασχάλη Τερζή αναφέρθηκαν στην ερμηνεία της Εύης Δτρούτσα η οποία πήρε 4 δεκάρια.

Οι εκπλήξεις τις βραδιάς δεν τελειώνουν εδώ. Μια από αυτές θα είναι η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Κόκοτα αλλά και ο Λευτέρης Πανταζής που θα μας ξεσηκώσουν με τις επιτυχίες τους, ενώ στη σκηνή του J2US θα βρεθεί και η Μαρία Καρλάκη σε μία ξεχωριστή εμφάνιση!

Η ερμηνεία της Εύης Δρούτσα:

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved