Media

Ιόλη Χιωτίνη: Οι σπουδές, το Cash or Trash και η καθημερινότητά της

Η interior designer, Ιόλη Χιωτίνη μίλησε για το Cash or Trash, τις σπουδές και την καθημερινότητά στην εκπομπή, The 2Night Show.

Αρχικά η Ιόλη Χιωτίνη ανέφερε:

«Η ψυχολογία χώρου είναι η προσέγγιση στο interior design. Θέλω να ξέρω ποιον έχω απέναντί μου. Γίνονται όλα πολύ προσωπικά. Στα παιδικά δωμάτια είναι αλλιώς ο χώρος δημιουργίας και άλλος ο χώρος διαβάσματος.

Το μεταπτυχιακό μου έχει να κάνει με την ψυχολογία χώρου, δηλαδή τον χώρο που ζούμε πώς επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Υπάρχει πολλή έρευνα, μας ενδιαφέρει ο σκοπός. Δηλαδή πόσες ώρες είναι στο χώρο, θέλουν διάλειμμα; Υπάρχει έρευνα για τον φωτισμό. Σε έναν εργασιακό χώρο προτιμούν το ψυχρό φως. Κάπως έτσι είναι και ο καναπές».

Και υπογράμμισε ότι στην Αγγλία έκανε πολλές δουλειές μέχρι να κάνει το όνειρό της.

«Πάντα είχα υποστήριξη από τους γονείς μου. Αλλά ήθελα να δω πώς είναι τα πράγματα που μου αρέσουν. Έκανα θεατρικές σπουδές, έκανα χορό, έκανα σεμινάρια μαγειρικής. Έτρωγα μπάρες με σκουλήκια.

Έχω κερδίσει χρόνο στη ζωή μου. Ενώ θα μπορούσα να βγαίνω και να κάνω κραιπάλες, αφοσιώθηκα στον στόχο μου.

Κουράζομαι επειδή δουλεύω πολύ και για αυτό κοιμάμαι από τις 9μιση το βράδυ! Θυμώνω όταν χτυπάει το τηλέφωνό μου ενώ έχω μπει στη διαδικασία να κοιμηθώ».

Και ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μου αρέσει πολύ ο τζόγος, να ανεβαίνουν, να κατεβαίνουν. Ο ανταγωνισμός! Μου άρεσαν ανέκαθεν τα αντικείμενα και κυρίως για έμπνευση. Ό,τι παίρνω είναι για εμένα. Ξέρω να βλέπω τι είναι αυτό που έχει για εμένα μια αξία.»!

Και σε άλλο σημείο είπε: «Ήρθε μια καπελοθήκη και για να με εμπνεύσει το σκέφτηκα σαν κάδο σκουπιδιών. Τα αντικείμενα που παίρνω δεν τα πουλάω αλλά τα βάζω στην αποθήκη μου ή σε κάποιο πρότζεκτ μου».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved